Rideskolestævne d. 28/10-12

med 2 afd. Af klubmesterskab for privatryttere om søndagen

Søndag d. 28/10 – 2012:

Klasse 01       Ponygames med trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Buller, Pondus, Basse, Sherif, Nicole)

Klasse 02     Ponygames uden trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Buller, Pondus, Basse, Sherif, Nicole)

Klasse 03       Holdridning med trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Lukas, Pondus, Dolly, Chili, Kikki, Goliath, Indyka, Tøsen)

Klasse 04       Holdridning uden trækker

Klasse 05       FRI LD for rideskolen uden trækker.

Oplæser tilladt.

(Her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Lukas, Tøsen, Chili, Goliath og Sherif)

Klasse 06       Klubmesterskab for privatryttere

(Man skal ride det højeste program man har redet til min. 60 %)

Klasse 07       Bomklasse med trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Buller, Sherif, Basse, Tøsen, Indyka)

Klasse 08                                   Bomklasse uden trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Buller, Sherif, Basse, Tøsen, Indyka)

PKT.1 Indskud pr. klasse 60 kr. (der må maks. tilmeldes 2 klasser)

PKT. 2 Anmeldelser/tilmelding skal afleveres til jeres ridelærer eller sendes på e-mail til: neiepedersen@mail.dk. Betaling SKAL foregå på stævnekontoen: Reg. nr: 2343 konto: 6274 297 717. Betaling i kuvert til ridelæreren er ikke muligt!

PKT. 3 Anmeldelsesfrist. Senest fredag d. 12/10-12.

Programmet vil være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk fra mandag den 22/10 og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset på selve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så derfor kom senest en time før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i ridehuset.

PTK. 5 For klasse 1-5 samt klasse 7 + 8 gælder at der kun må opvarmes i skridt, uanset om man rider på rideskolehest eller privathest.

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre der skal ride. Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen.

Tilmelding stævne d. 28/10-12:

Ønsker at starte klasse:_______________ og klasse:_________________________

Privatrytter_____________

Hesteønsker.

3.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan får at opfylde jeres ønsker.