Rideskolestævne d. 26/4-15

1. afd. af klubmesterskab for privatryttere

Søndag d. 26/4 – 2015:

Klasse 01 - FRI klasse for privatryttere og parter

(Man skal ride det højeste program man har redet til min. 60 %)

Klasse 02 - 1. afd. af klubmesterskab for privatryttere

(Man skal ride det højeste program man har redet til min. 60 %)

Klasse 03 – FRI LD for rideskolen uden trækker. Oplæser tilladt.

(Der kan vælges mellem om man ønsker at ride LD1 eller LD2. Husk at anføre dette på anmeldelsesblanketten. Det er ikke tilladt at ride samme program to gange)

Klasse 04 - Holdridning med trækker

(hvis du rider med trækker skal du selv have én til at trække dig ellers må du sige dette til din ridelærer inden stævnet og så finder hun én der kan trække)

Klasse 05 - Holdridning uden trækker

Klasse 06 - Ponygames med trækker

Klasse 07 - Ponygames uden trækker

PKT. 1 Indskud pr. klasse 60 kr. samt 30 kr. for leje af rideskolehest. (der må maks. tilmeldes 2 klasser pr. rytter).

PKT. 2 Anmeldelser/tilmeldingsblanket skal afleveres til jeres ridelærer eller til Annette.

Betaling SKAL foregå i kuvert til ridelæreren eller Annette og kun med LIGE penge!

PKT. 3 Anmeldelsesfristen er senest søndag d. 19/4-15. Programmet vil senest være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk fredag den 23/4-15  og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset på selve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så derfor kom senest en time før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i ridehuset.

PTK. 5 For klasse 3-7 gælder at der kun må opvarmes i skridt, uanset om man rider på rideskolehest eller privathest.  Opvarmning foregår i den ene ende af ridehuset ca. 20 min. før start for rideskolehestene.

ALLE KAN VÆRE MED UANSET NIVEAU !!!!!!!!!!!!!!!!! J

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre der skal ride.

Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen.

TILMELDINGSBLANKET TIL STÆVNET D. 26/4-15:

Navn:___________________________ Rider på Hold:______________________________

Ønsker at starte klasse:_______________ og klasse:_________________________

(Husk at anføre hvilket program du rider, hvis du rider kl. 1,2 eller 3).

3.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­____________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker.

Alle der deltager til stævne skal som min. hjælpe 1 time enten lørdag dagen før stævnet eller søndag under stævnet, ellers koster det 50 kr.

Jeg kommer og hjælper lørdag før stævnet mellem 14-17:__________

Eller søndag under stævnet:____________

Alle som hjælper under stævnet, kommer på en hjælperliste som vil være på hjemmesiden og hænge i stalden, så i kan se hvad tid i skal hjælpe.