Rideskolestævne

Strøhusvej 20, 2670 Greve

Søndag d. 28/10 2018:

Klasse 01 - FRI klasse fra LD2 - LA for privatryttere, parter og passere

(træningsklasser dvs. at evt. placeringer tæller ikke til udvidede stævner)

Klasse 02 - LD1 klasse for privatryttere, parter og passere

(træningsklasser dvs. at evt. placeringer tæller ikke til udvidede stævner)

Klasse 03 - LD1 for rideskolen med og uden trækker. Oplæser tilladt.

Klasse 04 - LD2 for rideskolen med og uden trækker. Oplæser tilladt.

Klasse 05 - Holdridning med trækker

Klasse 06 - Holdridning uden trækker

Klasse 07 - Ponygames med trækker

Klasse 08 - Ponygames uden trækker

PKT.1 Indskud pr. klasse 75 kr. inkl. leje af hest/pony (der måmaks. tilmeldes 3 klasser pr. rytter)

PKT. 2 Anmeldelser/tilmelding skal afleveres til jeres ridelærer eller sendes på

mail til annette_sederberg@yahoo.dk

Betaling skal foregåpåstævnekontoen: Reg. nr: 2343 konto: 6274 297 717 eller i kuvert (lige beløb) til ridelæreren eller Annette.

PKT. 3 Anmeldelsesfrist. Senest søndag den d. 21/10-18.

Programmet vil senest være at se pårideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk fredag den 26/10-18 og vil ogsåblive hængt op i stalden og ridehuset påselve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, såderfor kom senest en time før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i rytterstuen.

PTK. 5 For klasse 3-8 gælder at der kun måopvarmes i skridt, uanset om man rider pårideskolehest eller privathest.

TAL MED DIN RIDELÆRER OM HVAD HUN TROR, DU SKAL STARTE OG FÅHJÆLP TIL AT UDFYLDE TILMELDNINGEN.

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag påStrøgården. Bliv ogsåmeget gerne og se alle de andre, der skal ride.

Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen, hvor der kan købes mad og drikke og andet godt til ganen.

Medbragt mad og drikke måikke nydes i rytterstuen denne dag.

Hunde og andre kæledyr er rigtig søde men mådesværre ikke komme med.

Tilmelding til stævne d. 28/10-18:

Navn:______________________________ Rider påHold:______________________________

Ønsker at starte klasse:_______________ og klasse:_________________________ og klasse _________________

1 ____________________________

3.______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at opfylde jeres ønsker.

Alle der deltager til stævne skal som min. hjælpe 1 time.

Lørdag dagen før stævnet eller søndag under stævnet, ellers koster det 50 kr. ekstra i startgebyr.

Jeg kommer og hjælper lørdag før stævne

Kl 14-17  __________________

Eller søndag under stævne _______________

Alle som hjælper under stævnet, kommer påen liste som vil være påhjemmesiden og hænge i stalden. Såi kan se hvad tid i skal hjælpe.