Standardside

Strøhusvej 20, 2670 Greve

Søndag d. 22/12 – 2019:

Program for dagen:

1. Julekvadrille af Frieser Østs showhold (kl. 10)

2. Agility-stævne

3. Ponytræk for forældre, søskende og andre der ikke går på rideskolen

4. Danse om juletræ, hvor vi håber på at få besøg af julemanden

Agility-stævne:

Agility er en disciplin fra jorden af - det vil sige, at man trækker hesten rundt gennem en

forhindringsbane på tid, ligesom man kender fra ponygames - man sidder bare ikke på hesten.

På banen vil der både være sjove udfordringer for hest og trækker.

Klasse 01 - børn 2-5 år (forældrehjælp tilladt)

Klasse 02 - børn 6-9 år (forældrehjælp tilladt)

Klasse 03 - børn 10-13 år (forældrehjælp tilladt)

Klasse 04 - 14 år og opefter

PKT.1 Indskud pr. klasse 100 kr. inkl. leje af hest/pony (der kan kun tilmeldes 1 klasse pr. rytter) samt yderligere 40 kr. pr. barn, hvis man ønsker en slikpose.

PKT. 2 Anmeldelser/tilmelding skal afleveres til jeres ridelærer eller sendes på

mail til annette_sederberg@yahoo.dk

Betaling skal foregå på stævnekontoen: Reg. nr: 2343 konto: 6274 297 717 eller i kuvert (lige beløb) til ridelæreren eller Annette.

PKT. 3 Anmeldelsesfrist. Senest søndag den d. 15/12-19.

Programmet vil være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk

senest onsdag den 18/12-19 og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset på selve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så kom derfor senest 45 min. før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i rytterstuen.

PKT. 5 Husk at man SKAL have betalt sit klubmedlemskab for at kunne starte til stævnerne!

Spørg din ridelærer hvis du har uddybende spørgsmål om stævnet

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på Strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre.

Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen, hvor der kan købes gløgg og æbleskiver og andet godt til ganen.

Medbragt mad og drikke må derfor ikke nydes i rytterstuen denne dag.

Hunde og andre kæledyr er rigtig søde men må desværre ikke komme med

Tilmelding til stævne og julearrangement d. 22/12-19:

Ønsker at starte klasse:_______________

1 ____________________________

3.______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at opfylde jeres ønsker.

Tilmelding til efterfølgende dans om juletræ - hvor vi håber på at få besøg af julemanden.

Antal børn (til slikpose):  ____________________ - der skal betales 40 kr. pr. barn/slikpose

Jeg betaler på stævnekonto 2343 6274 297 717            ___________________ - sæt kryds

Jeg har vedlagt beløbet kontant                          ___________________ - sæt kryds

Husk at skrive dit barns navn hvis du betaler på stævnekontoen.