Rideskolestævne

Propositioner for Rideklubben Strøgårdens rideskolestævne d. 15/9-13 med 2 afd. af klubmesterskab for privatryttere

Søndag d. 15/9 – 2013:

Klasse 01                FRI klasse for privatryttere og parter

(Man skal ride det højeste program man har redet til min. 60 %)

Klasse 02              2. afd. Af klubmesterskab for privatryttere

(Man skal ride det højeste program man har redet til min. 60 %)

Klasse 03                LD1 for rideskolen uden trækker.

Oplæser tilladt.

(Her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Chili, Goliath, Indyka,                                Nicole og Sherif)

Klasse 04               LD2 for rideskolen uden trækker.

Oplæser tilladt.

(Her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Chili, Goliath, Indyka,                              Nicole og Sherif)

Klasse 05                Holdridning med trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Lukas, Pondus, Jasmin,                                     Chili, Basse, Kikki, Goliath, Indyka og Nicole)

Klasse 06                Holdridning uden trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Ronaldo, Lukas, Pondus, Jasmin,                                     Chili, Basse, Kikki, Goliath, Indyka og Nicole)

Klasse 07                Ponygames med trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Jasmin, Buller, Pondus, Basse,                                    Sherif og Nicole)

Klasse 08                Ponygames uden trækker

(her kan vælges mellem følgende heste: Buller, Pondus, Basse, Sherif og                                    Nicole)

PKT.1 Indskud pr. klasse 60 kr. (der må maks. tilmeldes 2 klasser pr. rytter)

PKT. 2 Anmeldelser/tilmelding skal afleveres til jeres ridelærer eller sendes på e-mail til:ype@ridekubbenstroegaarden.dk. Betaling SKAL foregå på stævnekontoen: Reg. nr: 2343 konto: 6274 297 717. Betaling i kuvert til ridelæreren er ikke muligt!

PKT. 3 Anmeldelsesfrist. Senest søn. d. 1/9-13.

Programmet vil være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk fra mandag den 9/9 og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset på selve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så derfor kom senest en time før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i ridehuset.

PTK. 5 For klasse 3-9 gælder at der kun må opvarmes i skridt, uanset om man rider på rideskolehest eller privathest.

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre der skal ride. Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen.

Tilmelding til stævne d. 15/9-13:

Ønsker at starte klasse:_______________ og klasse:_________________________

3.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan får at opfylde jeres ønsker.