Rideskolestævne 22. november 2015

Strøhusvej 20, 2670 Greve

Søndag d. 22/11 – 2015:

Klasse 01 - LD 1 - klasse for privatryttere, parter og passere

(træningsklasser dvs. at evt. placeringer tæller ikke til udvidede stævner)

Klasse 02 - LD2 - LC  FRI klasse for privatryttere, parter og passere

(træningsklasser dvs. at evt. placeringer tæller ikke til udvidede stævner)

Klasse 03 - LD1 for rideskolen uden trækker. Oplæser tilladt.

Klasse 04 - LD2 for rideskolen uden trækker. Oplæser tilladt.

Klasse 05 - Holdridning med trækker

Klasse 06 - Holdridning uden trækker

Klasse 07 - Ponygames med trækker

Klasse 08 - Ponygames uden trækker

PKT.1 Indskud pr. klasse 75 kr. inkl. leje af hest/pony (der må maks. tilmeldes 3 klasser pr. rytter)

PKT. 2 Anmeldelser/tilmelding skal afleveres til jeres ridelærer eller sendes på

mail til annette_sederberg@yahoo.dk

Betaling skal foregå på stævnekontoen: Reg. nr: 2343 konto: 6274 297 717 eller i kuvert (lige beløb) til ridelæreren eller Annette.

PKT. 3 Anmeldelsesfrist. Senest søndag den d. 15/11-15.

Programmet vil senest være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk fredag den 20/11-15  og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset på selve stævnedagen.

PKT.4 Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så derfor kom senest en time før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i rytterstuen.

PTK. 5 For klasse 3-8 gælder at der kun må opvarmes i skridt, uanset om man rider på rideskolehest eller privathest.

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på Strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre, der skal ride.

Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen, hvor der kan købes mad og drikke.

Medbragt mad og drikke må ikke nydes i rytterstuen denne dag.

Hunde og andre kæledyr er rigtig søde men må desværre ikke komme med.

Der vil også være åbent for lidt salg af rideudstyr, dekorationer m.m.

Tilmelding til stævne d. 22/11-15:

Ønsker at starte klasse:_______________ og klasse:_________________________ og klasse _________________

1 ____________________________

3.______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at opfylde jeres ønsker.

Alle der deltager til stævne skal som min. hjælpe 1 time.

Lørdag dagen før stævnet eller søndag under stævnet, ellers koster det 50 kr. ekstra i startgebyr.

Jeg kommer og hjælper lørdag før stævne

Kl 14-17 -----

Eller søndag under stævne ------

Alle som hjælper under stævnet, kommer på en liste som vil være på hjemmesiden og hænge i stalden. Så i kan se hvad tid i skal hjælpe.