Propositioner til rideskolestævne 17. juni 2012

Klasse 2            Ponygames uden trækker

Klasse 3            Holdridning med trækker

Klasse 4            Holdridning uden trækker

Klasse 5            Fri LD for rideskolen uden trækker (oplæser tilladt)

Klasse 6            Valgfrit program – privatryttere. (min. vælger man det højeste program, man    har startet før)

Klasse 7            Bomklasse med og uden trækker (for alle)

Klasse 8            Spring valgfri højde (kun for dem på springholdet og privat)

PKT.1             Indskud pr. klasse 60 kr. (der må maks. tilmeldes 2 klasser)

PKT. 2  Anmeldelser/tilmelding samt lige penge afleveres til jeres ridelærer i en lukket kuvert, eller den kan afleveres i postkassen med klubben´s Logo. (Findes på træet ude vej vejen)

PKT. 3             Anmeldelsesfrist. Senest fredag d. 8 juni

Programmet vil være at se på rideklubbens hjemmeside www.rideklubbenstroegaarden.dk  fra mandag den 12. juni og vil også blive hængt op i stalden og ridehuset.

PKT.4         Man skal selv være klar til at ordne sin hest, så derfor kom senest en time

Før du skal starte, og husk, at melde, at du er kommet i sekretariatet i ridehuset.

PTK. 5       For klasse 1-5 samt klasse 7 gælder at der kun må opvarmes i skridt, uanset om man

Rider på rideskolehest eller privathest.

TAL MED DIN RIDELÆRER OM HVAD HUN TROR DU SKAL STARTE.  OG FÅR HJÆLP TIL AT UDFYLDE TILMELDNINGEN.

Tag forældre og andet godtfolk i hånden og mød op til en hyggelig dag på strøgården. Bliv også meget gerne og se alle de andre der skal ride. Annette vil holde åbent i cafeteriet i rytterstuen hele dagen.

Tilmelding stævne den 17. juni 2012

Navn.______________________________   Rider på Hold______________________________

Ønsker at starte klasse_______________     og  klasse_________________________

Privatrytter_____________

Ved spring jeg ønsker at springe højde ________ cm (gælder kun springhold)

Hesteønsker.

3.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________

Vi kan desværre ikke garantere at alle får deres 1 valg, da det typisk er de samme heste der bliver ønsket. Men vi vil gøre alt hvad vi kan får at opfylde jeres ønsker.