Set og sket

Set og sket 2010 + 2011


SET OG SKET SOMMEREN 2012:

 

 • Vi har afholdt to gode stævner: et rideskolestævne d. 17. juni og et udv. klubstævne d. 26-27. maj. Vi takker for nogle gode stævner og godt humør. Næste år håber vi at kunne afholde lidt flere udv. Klubstævner. Næste rideskolestævne er d. 28/10.

 

 • Lone, Laura og Luna har købt Askepot. Vi har prøvet at sælge den flere gange men den finder vej tilbage hele tiden :D Held og lykke med hende fremover. Derudover har Lone fået sig en anden hest Ronja, held og lykke med hende.

 

 • Maria har født en lille dreng Malthe d. 2/6-12. Malthe skal døbes d 6/10.

 

 • Mathilde og Mikkel er blevet 4 år og Caroline fylder 2 år.

 

 • Annette har igen igen købt nye heste til rideskolen. Tøsen en brun 2´er pony på 12 år. En fjordhest ved navn Lukas på 5 år samt lukas’ ven Dolly på 20 år, en lille shetlænder som nu er gårdens mindste hest. Casino en knabstrupper på 4 år, som er i gang med at blive tilredet af Trine og B.

 

 • Derudover starter B og Victoria en del dressurstævner og de er begge ved at være klar til LB-klasserne.

 

 • Diamond og Indyka og Nicole starter en del springstævner.

 

 • Vi har fået en ny alt-mulig-mand Brian. Velkommen til gården.

 

 • Vi får nyt vandingsanlæg i ridehuset og træhegn om ridebanen. 

 

 • Charlotte begynder at undervise privat igen fra august af. Hvis man er interesseret i dette, ring til Charlotte.

 

 • B og Maria har været til frieserkåring med Wendy for første gang d 14/7-12, hvilket var en stor oplevelse. Derudover red B IBOP-test på Wendy.

 

 • Undervisere på rideskolen er Maria om mandagen, og B om tirsdagen og Lone om lørdagen. De lukkede klubhold underviser Stina. Der er ikke spring mere, da der ikke er nok springryttere.

 

 • Hestene har fået en god og lang græstid på 3 måneder, men kommer ind her den 13. august hvor rideskolen starter op igen.

 

 • B er nu blevet voksen og flytter til Køge her d. 1/8 :D

 

 • Gården afholdte en hyggelig grillaften for de faste mennesker på gården her fredag d. 27/7.

 

 • Igen i år afholder vi En-Dag-På-Rideskolen onsdag d. 1/8.

 

 • Amigo har fået konstateret gigt i bagbenene og har været på hospitalet. Emilia og Pernille skridter og passer Amigo. Vi ved ikke hvornår eller om han vender tilbage til rideskolen.

 

 • Diamond sad fast i sin halsrem på folden og har derfor stået inde længe, men er nu rask igen.

 

 • Hvis du er interesseret i at blive passer eller part på en hest, så kontakt Annette.

 

 

Håber alle har haft en god sommer. Vi ses på gården!!!


Set og sket foråret 2011:

 

Vi har holdt generalforsamling og den er godt overstået. I den forbindelse fik vi kåret året championatsvindere for rideskole Phillip/Askepot, dressur pony Kira/Bourbon, Spring Chistina/ Red Diamond og dressur hest B/Røde.

 

Mathilde er begyndt at gå på lørdagsholdet på rideskole på Pondus, og det tager hun rigtig pænt.

Maria og B er så småt gået i gang med at tilride Wendy, og det tager hun også rigtig godt. Maria er også begyndt at undervise om tirsdagen, og det er hun glad for.

 

Ikana er desværre kommet til de evige græsmarker d. 5/4-2011 efter en langvarig skade, som hun ikke kunne komme sig efter. Majbritt skal ikke have ny hest foreløbigt, men vi håber stadig at se hende på gården.

 

Røde er desværre kommet tilbage til sin ejer, fordi Charlotte og B ikke havde tid. B holder en lille pause med at ride, men skal stadig undervise onsdag og lørdag.

 

Kat holder en ridepause, og Kira rider kun to gange om ugen nu, da de skal til at gå i byen og lege med drenge. Vi håber at se jer igen, når i er færdige med alt det pjat J

 

Vi søger stadig flere medlemmere i stævneudvalget. Vi holder stævne d. 7-8/5, husk at melde til.

 

Bourbon, Askepot og Indyka er sat til salg, da der kommer flere og flere voksne og større børn på holdene.

 

Så er der ridelejr igen i år i uge 27 og 28. Meld endelig til, det bliver sjovt J

 

Der er desværre røget en del rideskoleelever her i vinterperioden, men der er så småt begyndt at komme flere på igen, og vi håber da på at få endnu flere her til foråret.

 

Phillip har nu lejet Sherif og rider derfor ikke Askepot mere. Held og lykke med ham.

 

Så har Victoria og kasmir været til dressurstævne på GREV d. 9/4-11, og det gik rigtig godt. De opnåede 65 % i LC1 og blev først uplaceret og fik 64,58 % i LC3. Tillykke med de flotte procenter. Den gamle hest er ikke helt død, den kan godt være med endnu på stævnepladserne.

 

Så er Christina med Diamond blevet gravid, stort tillykke herfra, og Diamond er sat til salg.

Christine er kommet tilbage og rider nu på Red Diamond et par gange om ugen. Dejligt at have dig tilbage.

 

Mette rider nu Goliath igen 3 gange om ugen og nogle gange flere, hun er vist glad for at ride ham igen. Held og lykke til jer fremover.

 

Så skal Trine på efterskole her til sommer så hun ”stopper” på Holly, men vil stadig komme derop i nogle weekender. Vi glæder os på dine vegne, og håber stadig at se dig på gården.

 

Kira skal konfirmeres d. 15/5-11, vi glæder os til at komme og fejre dig.

 

Så bliver Mathilde, Mikkel og Mathias snart 3 år, og starter dermed også i børnehave. Caroline starter også snart i vuggestue. Ej hvor går tiden bare stærkt.

 

Phillip og Sherif har været til springstævne på GREV d. 10/4-11, og der skulle kæmpes for det fra Phillips side. Sherif var rigtig fræk og prøvede hele tiden at komme ud for banen, og Phillip røg da også af en del gange. I første runde var Sherif sød, men der trak B ham også rundt, og Phillip fik sin sløjfe. I anden runde var han rimelig sød til at starte med, men til sidste vente han rundt og Phillip faldt af og blev desværre diskvalificeret. Men stadig godt kæmpet Phillip!

Set og sket december 2010

 

Vi har fået ny klubmester for rideskolen 2010 det blev Phillip og Askepot, strøgården ønsker tillykke til dem.

 

Vi har fået holdt alle vores stævner for 2010 og de er alle godt overstået. Vi glæder os til at se mange ryttere og heste til vores stævner i 2011. Se stævner for 2011 på hjemmesiden under stævner.

Stævneudvalget vil godt have flere mennesker med, så hvis du vil være i stævneudvalget så tag kontakt til os. Hilsen Strøgårdens Stævneudvalg.

 

Maria har fået sin drømmehest som er en frieserhoppe ved navn Wendy. Wendy er 3 år og Maria skal tilride hende til maj hvor hun bliver 4 år.

 

Tine og Katja er flyttet med deres pony Gubben Hafferlaffen, samt Natacha og Wilma er flyttet. Vi ønsker jer held og lykke det nye sted.

 

Hestene er glade for, at vi har fået alt det sne, så de igen kan komme på græsfold.

 

Vi har holdt julefest d. 19/12-10, tak for en hyggelig dag.

 

Strøgården ønsker alle en god jul og et godt nytår.  


Set og sket efterår 2010

 

Charlotte og Lars har fået en pige d. 24/8-10. Hun skal hedde Caroline og skal døbes d. 13/11-10. Tillykke fra Strøgården og tillykke til Mikkel som nu er blevet storebror.  

 

Adonis er kommet til de evige græsmarker, du vil blive savnet. Men vi ved du har det super godt nu. Så Maria holder en lille pause med at ride. 

 

Mickey er blevet solgt og er kommet på grevegården, held og lykke med ham fremover. Han vil blive savnet, men vi kan jo kigge til ham når vi kommer på grev.


Wilma er kommet i ridning i en springstald, held og lykke med hende.

Baron er flyttet et nyt sted hen, vi ønsker Louise og Baron held og lykke det nye sted.

 

Holly er i gang med at blive tilredet, det går super godt. Trine og Line har fået part på hende.

 

Så er der kommet nogle nye pensionærer med deres heste. Vi siger velkommen til jer alle og håber i er faldet godt til.

Tine og Katja har også fået sig en hest, tillykke med den.


Så er Mette kommet tilbage til os, det er vi super glade for, velkommen tilbage.

 

Vi har holdt udv. klubstævne d. 23/24-10  i dressur som gik super godt, og vi håber at se lige så mange heste og mennesker til næste år. Vi har dermed også fået en ny klubmester som blev Kira og Bourbon, stort tillykke til jer.

 

Hilsen Strøgården.Set og sket i juni 2010

 

B/Røde og Maria/Adonis har været til stævne på Lejre d. 30/5-10, hvor det blev til 1. plads til B og en 2. plads til Maria. Det var Adonis første stævne hjemmefra og han var super sød. 

 

Vi holder arbejdes dag søndag d. 6/6-10, vi håber på godt vejr og mange som vil hjælpe. 

 

Vores heste kommer på sommergræs fra fredag d. 11/6-10, det bliver dejligt for dem.

 

Vi holder selv stævne d. 12-13/6-10 og vi håber på et super stævne. Med godt vejr og glade mennesker.

 

D. 27/6-10 er vi en del tøser som skal starte hold dressur på Greve Rideklub, vi håber på 1. pladser. Så kom og hep på os. J

 

Mathilde er blevet 2 år d. 22/5-10 Og Mikkel bliver 2 år d. 21/6-10 samt Mathias bliver 2 år d. 30/6-10. Tillykke til dem.

 

God sommer til alle.

Billed af Mickey som er til salg

Oktober 2009

Strøbiksen ændrer navn til:

  Strøgårdens Café

 

Hver søndag vil der fra oktober være åben i Strøgårdens Café mellem kl. 11.00 og 14.00, hvor der kan købes kaffe, varm kakao, slik, toast m.m. Der vil også være åben, når der er rideskole mandag, tirsdag og onsdag i en forsøgsperiode. 

 

Salg/bytte – har du noget brugt eller nyt rideudstyr som du gerne vil sælge, kan du sætte en seddel på med pris og evt. telefonnummer. Det kan også være DVD-film, eller CD, du kan henvende dig i Strøgårdens Café, så kan du evt. bytte eller sætte til salg. Således kan det være mange forskellige ting der vil være mulighed for at købe/sælge/bytte.

 

Som noget nyt har vi lavet en aktivitetskalender, så du/I kan se hvad der sker i de næste 3 måneder. Når vi laver maddage, er du/I velkomne til at komme med hele familien, du skal blot tilmelde dig på en seddel der vil blive hængt op i stalden og rytterstuen.

 

Aktivitetskalender:

 

Oktober 2009

 

05.10.2009 – Mandag vil der være maddag i Strøgårdens Café

                      Fra kl. 17.30 kan der købes aftensmad – Frikadeller med tilbehør pris 30 kr. for voksne/store

                      børn og 25 kr. for børn til og med 10 år

 

17.10.2009 – Lørdag – Stævne – husk at melde til i ordentlig tid

18.10.2009 – Søndag – Stævne – husk at melde til i ordentlig tid

 

 

November 2009

 

03.11.2009 – Tirsdag vil der være maddag i Strøgårdens Café

                      Fra kl. 17.30 kan der købes aftensmad
Lasagne pris 30 kr. for voksne/store

                      børn og 25 kr. for børn til og med 10 år

 

 

22.11.2009 – Søndag er der rideskolestævne – husk at melde til i god tid

 

December 2009

 

09.12.2009 – Onsdag vil der være maddag i Strøgårdens Café

                      Fra kl. 17.30 kan der købes aftensmad - Flæskesteg og Ris a la mande pris 50 kr. for

 voksne/stor børn og 30 kr. for børn til og med 10 år

 

22.12.2009 – Juleferie på rideskolen sidste undervisningsdag

 

24.12.2009 – Juletur med afgang fra gården kl. 10.00

 

                                                                                                                                                                                                                            Juni 2009

 

Kære rideskoleelever, forældre, passerer, parter og pensionærer

 

Rideskolen holder sommerferie fra søndag den 28. juni og til mandag den 10. august (første undervisningsdag).

 

Vi starter med ridelejren i uge 27, der er stadig ledige pladser i uge 29, så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan du nå det endnu.

 

Alle hestene er kommet på døgnfold den 30. maj, men rideskolehestene vil blive taget ind mandag og onsdag til rideskolen. De øvede hold tirsdag kan selv hente hestene de skal ride på, få evt. til at hjælpe dig med at åbne og lukke leddet. Parter henter også selv hestene på folden, når de har dem torsdag og fredag.

 

Passerne har således sidste dag søndag den 14. juni og starter op igen når hestene er komme ind til august når rideskolen starter igen.   

 

Hvis du ikke vil være passer efter sommerferien skal du give besked til Annette, da der er andre der står på venteliste til at blive passer. Du skal gå på rideskolen for at blive passer, du kan blive skrevet op til dette hos Annette. Hvis nogen ønsker part om søndagen, kan du ikke være passer mere og vil derfor blive sagt op med en måneds varsel.

 

For at få part om søndagen, skal du have part en anden dag også – torsdag eller fredag.

 

Der er mange passere, parter og pensionærer der ikke møder op til staldmøderne, disse bliver afholdt for at vi alle for lejlighed til at snakke om de ting der bliver gjort forkert eller ikke bliver gjort. Derfor er det vigtigt at alle møder op til disse møder som afholdes hver den første søndag i måneden kl. 14.00. Referaterne kan læses på hjemmesiden www.123hjemmeside.dk/stroegaarden

 

Grundet generelle prisstigninger på foder, halm m.m. vil prisen for rideskolehold fra 1. august 2009 være 400 kr. om måneden.

 

Vedrørende part på Strøgårdens heste/ponyer, du kan få part på en af hestene torsdag, fredag eller søndag.

 

Fra 1. august 2009 er prisen for part

1 time (leje af hest/pony)                                                                          125 kr.

1 dag om ugen pr. måned uden udmugning                         400 kr./350 for 3’er pony

2 dage om ugen pr. måned med udmugning                        750 kr./650 for 3’er pony

3 dage om ugen pr. måned med udmugning                      1050 kr./900 for 3’er pony

 

Når du har part eller er passer på en af Strøgårdens heste skal du ordne boksen hver gang du er på gården ligeledes tjekke vandkop og foderkrybbe samt holder til saltsten og sørge for at disse altid er rene. Endvidere skal boksen en gang i mellem rengøres for spindelvæv. Der hvor der ikke er vandkopper, skal du se efter at hesten har frisk vand.

 

Så er Charlotte begyndt at undervise igen – så hvis du vil have privatundervisning kan du ringe til hende og få en tid på tlf. 26240353.

 

God sommerferie til jer alle sammen.

 

Med venlig hilsen

Annette  

Set og Sket

    

Tiden flyver jo af sted og nu er det snart forår. Vinteren er gået rigtig hurtigt det er nok fordi vejret ikke har været regn, regn og atter regn og heldigvis for os. Hestene havde en dejlig juleferie og nu har de lige haft vinterferie hvor det har været sne og frost, så de rigtig har kunnet nyde at være ude på græsset.

 

Sherif har haft lidt ”vinterkuller” men det hjalp, da han fik ny saddel, så blev Nynne rigtig glad for så blev han sød igen.

 

Sille har haft en måneds ferie og så blev hun tjekket af dyrlægen, der absolut intet kunne finde på hende, der blev lavet bøjeprøve, hun blev lyttet på og mærket alle vegne. Så beskeden var klar, hun skulle bare i gang igen. Men, men, men Sille synes nu det skulle være rigtig sjovt og lavede ballade med Amalie, så hun slet ikke kunne kende Sille igen. Det stod vist på en lille uges tid og nu er hun igen blid som et lam.

 

Der er nu passer på alle hestene, men hvis du går med en lyst til at blive passer på en af hestene kan du blive skrevet op på venteliste, du skal bare sige det til Annette. 

 

På rideskolen går det rigtig godt, der har ikke være så stor afgang som der plejer, når vejret bliver mørkt og koldt, tværtimod er der kommet flere nye til og velkommen til jer, håber I bliver glade for at ride på vores rideskole. Vi havde jo sat Askepot til salg, men nu er hun gået hen og blevet en af de mest populære heste som mange af børnene vil ride på, så nu må vi hellere beholde hende. Alle hestene har været sunde og raske hele vinteren og det håber vi selvfølgelig, de bliver ved med at være.

 

Med hensyn til holdene på rideskolen bliver mandagsholdet fra kl. 17-18 lavet til et let øvet hold og der er nu et par ledige pladser på dette hold.

 

Som noget nyt prøver vi at lave et indslusningshold om lørdagen dvs. for nybegyndere der starter i stalden med ridelæreren og lære at ordne hesten, sadle op, rider i en halv time og så går ridelæreren med i stalden og lærer hvordan man sadler af og stiller hesten i boks igen, dvs. i alt ½ times teori/praktik omkring hesten og ½ times ridning. Dette hold er lørdag formiddag. Når ridelæreren eller I selv synes, at du/I kan klare selv at sadle op og ride en time finder vi et andet hold du/I kan komme på.

 

Der er en del piger, der har fået part på nogle af hestene, så de nu rider 3 gange om ugen og det giver rigtig meget liv på gården alle ugens dage.

 

Mette og Maria er ved at tilride Surprise og de mener jo allerede nu at hun bliver den helt store dressurstjerne.

 

Charlotte har hjulpet Maria med Adonis og det går også rigtig godt med ham, han var dog ganske kåd en dag Maria og Mette var i skoven, der synes han lige han skulle hoppe op i luften men heldigvis blev Maria siddende, der er jo lidt længere at falde ned end fra Kasmir.  

 

Så til en god nyhed – Charlotte begynder at undervise igen – hvis du vil have en tid til undervisning af hende kan du ringe på 26240353 eller skrive til charlotte_sederberg@yahoo.dk for at aftale dag og tid, det koster 150 kr. for en halv time.

 

Der afholdes rideskolestævne søndag den 15. marts, der kan stadig tilmeldes. Du skal have betalt dit kontingent til klubben inden du starter stævner. Du skal have betalt dit klubkontingent inden den 23. februar 2009. 

 

Til sidst husk at der er generalforsamling den 8. marts kl. 14.00 i rytterstuen.

 

Set og sket november 2008

 

-          Nu  starter den mørke og kolde tid snart, derfor er du nu sat varme på i rytterstuen og der vil være mulighed for at købe lidt mad og varmt at drikke.

-          Husk at melde jer til julefrokosten snarestJ

-          Søndag den 21. December vil rideklubben holde sit årlige julearrangement, opslag kommer snarest.

-          Husk  juleaften den 24 december rider vi vores årlige juletur igennem Greve Landsby, Tilmelding skal ske til Annette, valg af hest gælder ”først til møllen” Turen er gratis. Alle er velkommen, også forældre til fods, hunde, barnevogne osv. Husk at medbringe det gode julehumør og evt, nissehuerJ

-          Så er vi startet op med spring igen om onsdage, underviser er Katja som mange nok har set undervise holdene om tirsdagen.

-          De 3 M ér (Mathias, Mikkel og Mathilde) bliver større og større, det varer ikke længe så ser vi dem til hest eller en tur på traktoren.

-          Passere, parter og pensionærer skal huske at holde deres boks ren og pæn for spindelvæv osv. 

-          Nu er der kun to måneder tilbage inden at vi skal uddele championatspræmier, der er stadig spænding.

-          Tillykke til Majbritt og Confekt med klubmesterskabet i dressur 2008, de ligger også suverænt i spidsen på championatslisten.

-          Ikana er efter hendes skade i bedring og vi krydser alle fingre for at vi snart ser hende være helt frisk igen.

-          Holly søger en passer, der vil gå nogle ture med hende osv.

 

 
Oktober 2008

Cecilie har overtaget Goliath fra 1. september, så nu er hun ”hesteejer” på fuld tid.

 

Savoy er kommmet tilbage efter næsten et års ”ophold” i Jylland, Lonny havde dog lånt Asterix af Susanne i en periode mens Savoy brugte tiden på at blive rask igen. Men han har ikke glemt hvor han bor og ingen behøver at løbe efter ham når han skal ind fra fold, han finder lige så stille og roligt sin egen boks. 

 

Så har nogen af pigerne været til stævne på GREV og det blev til en 1. plads til Cecilie/Goliath og en 3. plads til Isabell/Bisse. Kira var også til stævnet men Mickey havde en af sine ”bukke” dage, så hun måtte opgive i den første klasse, da sadlen efter adskillige buk sad næsten ude på halsen af ham. Det gik lidt bedre i LA1, der kom de helt igennem programmet med et par enkelte små buk.

 

Det er nu muligt at gå til springning – også på rideskolens heste, du kan melde dig til hos Annette, det kræver dog, at du også går på rideskolen en anden dag eller at du har part.

 

Der er nu ikke flere ledige pladser tilbage på rideskolen med mindre der er nogen der stopper. Men du kan altid blive skrevet op til, når der bliver en ledig plads også hvis du bare vil flytte hold.

 

Så har der gennem hele sommeren været gravet og lagt drænrør ned til den nye ridebane ligeledes lavet afløb fra ridehuset, så vi i år bliver fri for ”oversvømmelse” ved ridehuset. Der er lagt ny ridehusbund. Næste step bliver at få lagt rør ned fra ridehuset og over til stalden. Dennis, Jens og Thomas har arbejdet for at få den nye ridebane klar til vores stævne i september, det blev til en del weekend- og aftenarbejde og så en enkelt nat måtte der også arbejdes for at blive færdig.

 

Da Annette blev træt af at rydde op efter alle pigerne, blev det vedtaget at lave en ordning med at udnævne en ”staldmester”. Man er staldmester en uge ad gangen og hver søndag udnævnes den nye staldmester af den ”gamle” staldmester. Staldmesteren har ansvaret for at der ikke ligger ting og sager og flyder alle vegne, at der er fejet og revet og i det hele tage sørge for at der ser pænt ud over det hele. På denne måde håber vi på, at man hver især vil rydde op efter sig selv, da det jo ellers er staldmesteren der skal rydde op. Der hænger en seddel på tavlen i den store stald, der kan du se hvem der er staldmester.

 

Rideskolen holder juleferie fra lørdag den 20. december 2008 (sidste undervisningsdag) til mandag den 5. januar 2009 (første undervisningsdag).

 

Hvis du skal med på årets traditionelle juletur – kan du allerede nu melde dig hos Annette. Vi rider kl. 10.00 den 24. december og bag efter ønsker vi hinanden god jul i rytterstuen med æbleskiver og varm kakao m.m. Det koster ikke noget at deltage. Parter og passere har førsteret til hestene/ponyerne.

 

Så er Mikkel blevet døbt, det skete lørdag den 4. oktober, Mathias skal døbes søndag den 26. oktober og Mathilde skal døbes lørdag den 1. november.     

Søndag den 1.juni var der stævne i Køge og som altid gik det rigtig godt for vores ryttere.

Majbritt og Confekt fik en 2. plads i lc1 og en 5 plads i lc3 (højelse cuppen)

Betina og Malou fik en 4. plads i lc3 (højelse cuppen) og en 2. plads i lb3

Endnu flottere er det at vi har haft 3 ryttere med i Højelse cuppen og alle 3 er gået videre til Finalen i Solrød. Held og Lykke til Nanna, Betina og Majbritt.

Søndag den 1. juni
skal der rides 4. afd af Højelse cuppen, held og lykke til Nanna, Majbritt og B.

Set og sket:

- Maria har født en dejlig pige på 3500 gram, både mor og datter Mathilde har det rigtig godt. Tillykke.

- Så er hestene startet med at komme på græs og det nyder de rigtig meget.

- Rideklubben har afholdt ekstra ordinær generalforsamling og der er kommet en masse nye medlemmer til bestyrelsen.

- Husk at de placeringer i får rundt omkring til stævner skal sendes til Mette så hun kan skrive jer på championatslisten:-)

Søndag den 25 maj var der stævne på Vallø og på vestervang. Rideklubben havde 4 ekvipager med og alle blev placeret:-)

Vallø:

Nanna og Whitmann red lc3 (højelse cup) og lb1 og fik en flot 4. plads i Højelse cuppen.

Betina og Malou red lc3 (højelse cup) og lb1 og fik en flot 3. plads i lb1

Majbritt og Confekt red lc1 og lc3 (højelse cup) og fik en flot 1. plads i lc1

Kira og Mickey var på vestervang og red lb1 og lb2 og fik en flot 2. plads i lb2.

Tillykke til jer alle sammen, det er bare rigtig flot.

Weekenden den 17 og 18 maj var der stævne på Ryttergården. Det blev til følgende placeringer:

Store Cecilie og Goliath en 3 plads i lc2

Lille Cecilie og Goliath en 1. plads i lc trav

Kira og Mickey en 1. plads i lb2

Weekenden den 10 og 11 skal Kira og Mickey til stævne i Roskilde og på Hvalsø, held og lykke.

Weekenden den 26 og 27 april,
er der 5 tøser der skal til stævne.

Caroline, Sabine og Kira skal en tur til Distriktstævne i Vindinge.

Kira skal også en tur til Ringsted om lørdagen og starte et udv. klubstævne.

Søndag skal B og Nanna starte første afd. af højelse cuppen på Stevns.

Held og lykke til jer allesammen.

Tillykke: til Majbritt og Confekt som fik en flot 1. plads i lc1 i darup med 70,83 % i deres første lc3 fik de en 3. plads med en procent på 66,25.

Caroline og Pocahontas fik en 2. plads i la2 med 65 %

Caroline og Sabine red også pardressur og der blev det til en flot 3. plads.

Tillykke til jer alle sammen:-)

Weekenden den 18, 19 og 20 april

I weekenden er der stævne i darup og stævne hos os selv på Strøgården.

Majbritt, Kira, Caroline og Sabi skal en tur til Darup og starte dressur.

Søndag den 20 april er årets første klubstævne på Strøgården med meget stor deltagelse, så kom en tur på gården den 20 april og støt alle de dygtige ryttere og få en hyggelig dag på rideskolen:-)

Mickey og Kira til stævne på Epona

Weekenden den 12. og 13. april.

Lørdag den 12. april var både Kira og Mickey til stævne på Epona de fik begge et par gode runder og røg desværre lige ud fra placering.

Majbritt og Confekt var også afsted (på Grev) og gjorde det flot endnu engang, det blev til 2. flotte 2. pladser med henholdsvis 65,8 (lc trav) og 67,1 (lc1) Et kæmpe tillykke til jer to:-)

Søndag var Sabine og Jonea afsted igen denne gang var de også i Greve og red lb1 og lb3, det gik godt men desværre ingen placering.

Stævner:
Lørdag den 12. april skal Majbritt (Confekt) til stævne i Greve, held og lykke. Lørdag skal Kira (Mickey) og Sabi (Jones) en tur til klubstævne på Epona. Søndag skal Sabi og Jones afsted igen og denne gang sakl de også en tur til Greve. Held og lykke til jer alle tre.

Forslag fra Majbritt:

Jeg tænkte på, om der måske ville være interesse ude på gården for at der kom en "hestehvisker" altså en der kan Horsemanship...?
Vi har nemlig engang haft én ude, han hedder Torben Andersen, og han tager også ud og fortæller om holder foredrag om hestens psyke og hvorfor den gør som den gør.
Han ku eventuelt "lære" en hest at gå i trailer, hvis der er en hest med trailerproblemer ude på gården.
 
Han kunne en helt masse med Kahlua og kunne fortælle utrolig mange gode ting, synes vi.
 
Hans hjemmeside er
www.naturalhorsetraining.dk
 
Bare et lille foreslag, for så kunne jeg godt stå for det.
Jeg arbejder videre med at få en ud til dressurkursus.

I må meget gerne give besked til
charlotte_sederberg@yahoo.dk om i er interesseret i enten et horsmannship "kursus" og eller et weekend dressurkursur med en gæste underviser.

Sidste nyt marts (2008)

 

-         Mandag den 24. marts var der løsspringning i ridehuset, det var der vist mange heste der nød.

  Karina og Louise har valgt at flytte til Hedeland med deres heste, held og lykke fremover.

 

-         I gårdens hyggekrog under carporten er der nu ved at blive lukket af for blæst og vind. Så nu skal der rigtig hygges i gården. Der er også kommet sodavand og slikautomat op J

 

-         Sabi og Kira skulle have været til springstævne i Himmelev men stævnet blev desværre aflyst pga. sygdom på Himmelev rideskole.

 

-         Husk at melde til ridelejr allerede nu hvis i skal med. Tilmelding skal ske til Annette.

 

-         Nanna og B skal i skarp træning da de skal ride Højelsecup for hest. Også Majbrit og hendes nye hest Confekt skal starte cuppen.

 

-         Fame er kommet hjem igen og vi glæder os over at have hende på rideskolen igen.

Savannah søger en sød part til at ride hende et par gange om ugen, henvendelse skal ske til
annette_sederberg@yahoo.dk
 

Fakse søndag den 6. april skal  Kira til distriktstævne i fakse og skal  ride lb1 og lb2, held og lykke🙂

Majbritt og Confekts andet stævne. lc 1 trav fik de 65,84 % og en flot 2. plads.
Anden klasse ( første lc 2)  69,13 % og vandt klassen!  
 
Så gjorde de det igen:-) Kira og Mickey fik en flot 2. plads i lc1 i albertslund, Caroline og Poca fik en flot 1. plads i lb1 og en 2. plads i lb2 da hun var i Algestrup, Sabine og Mr. Jones var på Midtsjælland og fik en flot 1. plads i lb1. Tillykke piger i gør det bare super flot.

Weekenden den 29. og 30. marts skal Caroline og Poca til distriktstævne i Algestrup, Kira og Mickey skal til klub stævne i Albertslund, Sabine og Mr. Jones skal til klubstævne på Midtsjællands rideklub, Majbritt og Confekt skal også til klubstævne på Albertslund. Held og lykke til jer alle sammen:-)

Lørdag den 22. marts var Kira og Mickey i Fakse og ride lb1 og lb2, det blev til en flot første plads i LB1, tillykke.

Lørdag den 16. marts
er vi 20 piger og drenge der skal afsted til Hingstekåring i Herning, bussen kører kra Strøgården præsis kl 6.00 så kom i god tid:-)
Jeg skal nok komme med et fyldigt referat af hele dagen.

Stævne den 8. og 9. marts på Lolland

- I weekenden var der stævne i lolland, Caro og Kira var afsted. Det gik godt for begge tøser, Caro fik en 2. plads i la1 og en 1. plads i Lb1, tillykke.

Kira og Mickey var til deres første distriktstævne og red lidt over 60 % i begge hendes klasser som var lb1 og lb2, så blev Kira og Mickey kvalificeret til at ride distriktmesterskab i år.

Stævne den 1. og 2. marts i Hvalsø og Køge

- Så gjorde de det igen, tre tøser fra Strøgården var afsted til stævne i weekenden og man må sige at der blev hevet nogen rosetter hjem:-)

- Caro og Pocahontas var til distriktstævne i Hvalsø og fik 2 flotte 1. pladser i lb1 og lb3.

- Kira og Mickey var til klubstævne i Køge og fik to flotte 3. pladser i lc1 og lc3.

- Sabi og Jones var også til klubstævne i Køge og fik en en flot 1. plads i Lb2

Næste weekend er der distriktstævne på Lolland hvor Caro skal ride lb1, lb2, la1 og la2. Kira og Mickey skal ride lb1 og lb2, held og lykke til jer.

Stævne på Albertslund.

- Lørdag den 17. februar var Sabi/Jones og Kira/Mickey til stævne på Albertslund. Kira og Mickey fik ellers noget af en start da Mickey var i hopla og bukkede hele vejen ind på banen, det lykkedes og få styr på ham og det blev til to flotte første pladser. Sabine og Jones havde også en god dag med to flotte ridt.
Kira og Mickey til stævne på Albertslund.

Trine

 

Springundervisning

 

Torsdag den 21. februar i vinterferien vil der være springundervisning med Charlotte.

 

Hvis du kunne tænke dig at være med så skriv dig på sedlen i stalden eller mail det til Annette annette_sederberg@yahoo.dk

 

Vi starter undervisningen kl. 18.00 – så inden da, skal der sættes en bane op. Der vil blive undervist i banespringning og omspringning. Der vil være mulighed for at ride baner i LD, LC og LB niveau – dette bliver selvfølgelig tilpasset til efter hvem, der nu tilmelder sig.

 

Det koster 150 kr. at deltage.

 

Det er også muligt for rideskoleeleverne at deltage – der skal betale 50 kr. ekstra for leje af hest/pony.

 

Hvis der er nogen der skulle få lyst til at bage kage, kunne vi jo hygge os med kaffe, the og kakao i rytterstuen bag efter.

En meget trist dag……

 

I dag torsdag den 7. februar 2007 er en meget trist dag, det er dagen hvor min kære Trine er blevet aflivet..  Solen står højt på himlen og skinner ned på den bedste pony i  verden J

 

Trine har igennem de sidste par uger været syg og ifølge dyrlægen var det nu tid til, at vi skal tage afsked med hende. 

 

Trine blev 27 år og har haft en dejligt liv med rigtig mange gode oplevelser.  Jeg startede min ridekarriere som 5 årig og efter 6 års plagen fik jeg min første hest. Vi har noget familie som på det tidspunkt boede i Hundested og de havde denne her frække fjordhest på 8 år, som vi kunne komme og prøve. Første gang jeg red på Trine viste jeg bare, at hende ville jeg have, trods det, at hun havde været kørehest og ikke kunne gå højre galop J

 

Den dag jeg fik Trine var en af de bedste dage i mit liv, jeg levede og åndede for Trine i alle mine teenageår. Jeg tror ikke, der var en eneste dag, hvor jeg ikke var sammen med hende. Trine var en meget fræk fjordhest fuld af energi og altid med på ballade, vi red mange ture sammen, bl.a. stranden, hedeland, skoven og mange gange var Trine på besøg i mange haver rundt omkring, tit var hun hjemme hvor vi boede og gik og græssede i vores have. Vi fik 5 dejlige år sammen til diverse stævner rundt om på Sjælland. Vi var til mange springstævner og en del dressurstævner, trods det at Trine var en fjordhest blev hun faktisk rigtig dygtig til at springe og kom da op og starte mb spring, blev klubmester for solrød rideklub og vandt rigtig mange præmier.  I dressur var Trine oppe og debutere i en M dressur (det hed det dengang) og klarede sig altid godt mod alle de ”lette” sportsponyer.  Da jeg blev 16 og ikke måtte starte stævner mere på hende, var det min lillebrors tur, ham og Trine fløj igennem mange springbaner og imponerede alle med, hvad de kunne.

 

Min lillebror blev også 16 og kunne ikke starte stævner på hende mere, og jeg valgte at tage 4 år til Tyskland for at tage en uddannelse som berider (det kan jeg jo takke Trine for, hvis det ikke var for hende var jeg nok aldrig kommet på den idé). Så var der ikke andet for end at min mor som aldrig havde redet særlig meget måtte til at tage sig af Trine (hun skulle ikke sælges, det var slet ikke noget, vi overvejede). Min mor (mange kilo lettere den gang) red og passede Trine i de år, jeg var væk og det var nok der hun rigtig fik smag for det med heste, for en dag blev jeg ringet op i Tyskland, at nu havde hun købt en gård, så Trine nu ville kunne stå hjemme hos hende.

 

De sidste 8 år har Trine stået på Strøgården, Trine har lært rigtig mange børn at ride og altid været en del af Strøgården, det var en selvfølge, at Trine altid var der.  De sidste par år har ridningen været trappet meget ned med hende, da hun havde spat i benene, og ikke måtte lave alt for meget. Til sidst kom Trine på pension hvor hun skulle ud og nyde sine sidste dage, et sted med massere af dejlig fold og ikke så mange heste J

 

Vi nåede at opleve 20 dejlige år med Trine..

 

Farvel Trine, du vil altid være i vores hjerter J

 

Kærlig hilsen Charlotte

Et af de sidste billeder af smukke Trine.


Sidste nyt (februar 2008)

- Camilla der rider mandag fra 16-17 skulle have Kikki på rideskolen for første gang, Kikki er jo altid meget sød og stille og rolig så Camilla kunne ikke forstå da hun skulle strigle og sadle op var Kikki meget urolig. Camilla gik over til Nanna i ridehuset og sagde at der var noget galt med Kikki.. Det viste sig at Annette have byttet lidt rundt på boksene dagen før og i Kikkis boks stod Holly som jo kun er to år:-)

- Monique har indtil videre fundet ud af at den smarteste og mest effektive finte til at få rytteren af på er ved at starte en frisk galop fra den anden ende af ridehuset og når hun kommer op til porten stopper hun brat og tøserne falder af.. hmm...Monique nu må dit vinterkuller da snart stoppe:-) Sjovt nok gør hun intet med B.

- Julie der passer Savannah var oppe (eller skal vi kalde det nede) på Askepot da hun drillede Simone. Det så sjovt ud da Julie næsten rørte jorden:-)

- Så var Strøgården til stævne på ryttergården og efter den lange julepause gik det faktisk rigtig godt. Tøserne der var afsted var Kira/Mickey, Caro/Poca, Sabi/Jones, Katrine/Indyka, Isabell/Tebitsa, Nanna/Whitmann, Majbritt/Confekt, og B/Monique.

Tillykke til de placeret ryttere som var:

Majbritt og Confekts første stævne og fik to flotte 2. pladser i lc trav og lc1
Nanna og Whitmann fik en flot 1. plads i lc1 og en 3. plads i lc3´en
Caro og Poca fik en flot 4. plads i La1´en

Husk at sende jeres resultater ind til Mette så vi kan få gang i championatslisten for 2008.

Alt i alt en dejlig weekend med nogle gode ridt:-)

Næste weekend går turen til Vestervang hvor Emilie/Indyka, Isabell/Bisse, Caro/Poca skal ride dressur og Sabi/Jones skal starte spring. Held og lykke til jer.

Sidste nyt (Januar 2008)

-          Så er vi kommet ind i 2008, jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig til, at vi skal have et nyt spændende år sammen.

-          Så er der sket lidt på Strøgården, Katrine og Emilie er nu blevet så heldige, at Indyka er blevet deres, tillykke. Vi håber, at i får mange gode timer sammen med den lille prinsesse.

-          Velkommen til Katarinas nye pony Facet. Det betyder, at fra 1. februar kommer Bourbon tilbage til rideskolen J . Lissette begynder at passe Bourbon om søndagen.

-          Så er der gået baby i den på Strøgården, Mette, Charlotte og Maria er alle gravide og venter alle et sommerbarn. Det betyder, at Mette ikke har den samme tid mere og Goliath derfor kommer tilbage på rideskolen. Cecilie har dog stadig part på ham J

-          Trine er som I sikkert alle ved på pension, der hvor Kasmir også har været, men er desværre kommet til skade med benet, så hun er pt. på penecilin, og vi håber, at gamle Trine på 28 snart er på dupperne igen.

-          Kasmir er kommet tilbage og går med et par dage om ugen på rideskolen. Anika er begyndt at passe ham om søndagen.

-          Nanna og Maria har holdt den helt store ”nussedag” med alle rideskolehestene, de blev vasket, ordnet og klippet så alle kom fine og rene ind i det nye år.

-          Der mangler passere på Baron og Sherif.

-          Julie og Askepot laver mange kunstner i ridehuset og rygterne lyder på, at Julie vist syntes, at det er rigtig sjovt, når Aske rigtig giver den gas med bukspring osv. Men, men, men Askepot er nu sat til salg, da hun ikke rigtig egner sig til at gå rideskole. 

-          Tillykke til Majbritt som har fået sin egen hest, det betyder desværre også, at hun ikke kan have part på Savannah mere. Heldigvis er Elisa startet med at ride Savannah, og det går rigtig godt. Savannah søger dog stadig en part mere.  

-          Holly og Surprise hygger sig rigtigt med at stå i boks sammen, de er blevet meget gode venner.

-          Så starter den nye stævnesæson igen og der bliver trænet på livet løs J

-          Jargon er efter lang tids sygdom kommet i gang igen, og vi håber, at vi snart ser ham og Caro til deres første stævne. Han er vist blevet lidt vinterfrisk og er rigtig glad for at komme i gang igen.

  -          Så til en meget sørgelig nyhed. Bonnie er desværre ikke hos os mere, da hun fredag den 28. december kl. 19.30 blev kørt ned på Strøhusvej. Vi vil altid savne dig.

 

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Rideklubben Strøgården (RKS)

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rideklubben Strøgården den 20. januar kl. 14.00 i rytterstuen på Strøhusvej 20, 2670 Greve.

Dagsorden ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent

2. Valg af referent

3. Bestyrelsen aflægger beretning

4. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

5. Fastsættelse af kontingent

6. Behandling af indkomne forslag

7. Valg af formand

8. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer

9. Valg af suppleanter til bestyrelsen

10. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant

11. Eventuelt

Vedr.: punkt 6.

Forslag fra medlemmerne der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes skriftlig til formanden for rideklubben, Niels Erik Kokholm Litorinaparken 80, 2680 Solrød Strand, med forslagsstillerens underskrift, senest 8 dage før generalforsamlingen.

Vedr.: punkt 7.

Formanden Niels Erik Kokholm - modtager genvalg

Vedr.: punkt 8.

På valg:

Hanne Hansen – modtager genvalg

Lonny Prindal-Nielsen – modtager genvalg

Jeanette Ulriksen – modtager genvalg

Betina Gjelstrup – modtager genvalg

Øvrige bestyrelsesmedlemmer der ikke er på valg:

Nanna Hammer Jensen

Dennis Hansen

Pia Førgaard

Uden for bestyrelsen ønsker følgende valg til bestyrelsen:

Louise Fiskers

Med venlig hilsen

Niels Erik Kokholm

Formand

I forlængelse af generalforsamlingen overrækkes championats præmierne for 2007.

Julefrokost den 15. december på Strøgården


Så var det tid til at vi skulle holde årets julefrokost, vi startede kl. 18.00 med at julefrokost udvalget bød velkommen til alle. Så gik vi ellers ombord i Annettes dejlige mad, der var rigeligt mad og ingen gik sultne fra bordet:-) Under maden var der forskellige konkurrencer og der blev tippet og gættet pebernødder. B blev den person der ved mindst om hvad der sker på gården J (hmm,…. Hun har ellers været hos os i rigtig mange år, selv Lars, Jørgen og Dennis ved mere end hende)

Efter maden var vi så heldige at Louise og Karina ville synge for os, og jeg må indrømme at jeg var meget overrasket og dybt imponeret, ej hvor synger de bare flot. Tusind tak til jer, jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal høre jer.

var det tidtil Banko og der blev solgt en del ekstra bankoplader, måske pga. de helt fantastiske gaver. Jeg tror at der var enighed om at børnene var de helt store vindere og kunne næsten ikke bære alle deres præmier da de skulle hjem.

Efter maden skulle vi have Ris a´alande og her var det selvfølgelig heldige Lars der fik den første mandel. Så var der stor jubel da Louise kunne vise at hun havde den anden mandel og vandt en stor Toblerone, heldigvis ville Caro bytte med hende så Louise kunne få den med hvid chokolade J

Det var en rigtig hyggelig og sjov aften som viallerede glæder os til at vi skal holde igen næste år

Charlotte

Juletur

Traditionen tro rider vi juletur igen i år den 24. december 2007 kl. 10.00. Da det jo er en søndag og således passernes dag - skal I derfor give besked om I ønsker at ride med på turen inden den 3. december - har I ikke givet besked - kan "jeres" hest blive givet til en anden der ønsker at ride med. Hvis du kunne tænke dig at ride med på juleturen skal du tilmelde dig hos Annette om hvilken hest du ønsker at ride på. Som sædvanlig gælder princippet "først til mølle".

Hvis der skulle være forældre der har lyst til at gå med på turen er I også velkomne.

Bagefter turen vil der som sædvanlig være varm cacao, glögg og æbleskiver.


Med venlig julehilsen
Annette

 

 

Line og Baron

Klubmesterskab 2007 på Strøgården

Så fik vi kåret årets klubmestre på Strøgården. Mesterskabet blev afholdt over to klubstævner hvor 2 klasser pr stævne var klubmestreklasser. En let med travprogrammer og en svær medgalopprogrammer. Det var 2 meget dejlige men også meget spændende dage.

I klassen "Let" vandt Karoline Hansen på Strøgårdens Chilli med 67.67 % samlet over de to afdelinger. Karoline var oppe imod 12 dygtige ryttere og alle gjorde det rigtigt flot.

Klassen "Svær" blev vundet af Caroline Ulriksen på Pocahontas. Hun var oppe imod 3 også meget dygtige rytter og hun vandt med 65.86 %. Rigtigt flot.

Begge piger blev iført dækken, sponsoreret af Roskilde Rideudstyr og fik overrakt en flot pokal. Herefter blev de traditionen tro hevet af ponyen og rullet af de øvrige piger. Caroline Ulriksen måtte enda en tur ud i vandet i badekaret på folden.

Caroline og Poca vinder af klubmesterskab dressur 2007

Karoline og Chili vinder af klubmesterskab for rideskole 2007